Agjensia Turistike FESTIMI TOURS

Veprimtaria e kësaj firme për bartjen e udhëtarve ka nisur në vitin 1991 në linjen Kosovë-Austri-Kosovë. Në 2000 zgjeroi veprimtarinë
duke hapur një linjë te re Kosovë-Turqi-Kosovë e cila përpos barjes së udhëtarve bën dhe transportin e mallrave. Kjo firmë këto
shërbime i kryen me anë të autobusëve dhe kamionëve më modernë.


Veprimtaria e kësaj firme për bartjen e udhëtarve ka nisur në vitin 1991 në
linjen Kosovë-Austri-Kosovë. Në 2000 zgjeroi veprimtarinë duke hapur një linjë te re Kosovë-Turqi-Kosovë e cila përpos barjes së udhëtarve bën dhe transportin e mallrave. Kjo firmë këto shërbime i kryen me anë të autobusëve dhe kamionëve më modernë... Lexo më shumë
Relacionet :

Kosove – Austri

E merkure – E Shtunë– E Diele

Austri – Kosove

E Marte – E Enjte – E Premte
Lexo më shumë
Kosovë

044/049 - 170 021
044/049 - 318 668

Austri

0664 589 5588
0676 961 8889

Na Kontaktoni