FESTIMI TOURS - linjat dhe oraret e nisjeve

Relacionet :

Kosove – Austri
E merkure – E Shtunë– E Diele
Austri – Kosove
E Marte – E Enjte – E Premte


Qytetet ne Austri Qytetet ne Kosove
     
Prizren
Wien 16:45 Gjakove
St.Polten 15:50 Deqan
Amstetten 15:00 Peje
STEYR 14:30 Kieve
Linz 14:00 Komoran
Wels 13:15 Ferizaj
Ried 12:30 Gjilan
Scharding 12:15 Fushe Kosovë
Prishtinë
Podujeve